Petitie tegen DELTA wordt massaal gedeeld (video)

Een petitie waarin kabelbedrijf DELTA wordt opgeroepen om de televisiezenders van de Discovery Group te blijven aanbieden wordt massaal ondertekend op internet. Na drie dagen stond de teller maandagmiddag op bijna 3.500 ondertekeningen.

Verbolgen
De petitie wordt donderdag aangeboden aan DELTA. Initiatiefnemer is de Middelburger Louis Mangold. Hij is verbolgen dat DELTA de doorgifte van met name de zenders TLC en Discovery wil stoppen. Het zijn de favoriete zenders van zijn vrouw, zoon en van hemzelf.

Petitie: TLC moet bij DELTA blijven (Discovery ook!)

'Onwaarheden'
Een reactie van DELTA heeft Mangold nog niet gekregen. Wel van de Discovery Group. Die stelt volgens Mangold "de afgelopen dagen veel onwaarheden te hebben gehoord over de verhoging van het zenderpakket". Een inhoudelijke reactie geeft de Discovery Group pas in de loop van maandag.

Te veel geld
Eind vorige week maakte DELTA het besluit bekend. Volgens het bedrijf vraagt de Discovery Group te veel geld ervoor en is het daardoor niet rendabel om de zenders aan te blijven bieden. Veel Zeeuwen hebben verontwaardigd gereageerd.

Lees ook:
- 'Is DELTA helemaal gek geworden?'
- DELTA: Discovery eruit, FOX Sports 1 erin

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws