Politie op zoek naar beelden vechtpartij Bruinisse

BRUINISSE - De politie zoekt beelden van een vechtpartij tijdens een voetbalwedstrijd tussen de JO-19 van Bruse Boys en Jong Ambon in Bruinisse, afgelopen zaterdag. Op het sportpark aan de Nijverheidsweg liep het uit de hand toen toeschouwers en voetballers elkaar begonnen te schoppen en te slaan.

Mobiel (foto: Omroep Zeeland)
Mobiel (foto: Omroep Zeeland)

Vertrokken
Toen de politie arriveerde, waren de meeste betrokkenen al vertrokken. De agenten hebben wel nog aangiftes en getuigenverklaringen opgenomen, maar het is nog niet duidelijk hoe de vechtpartij is ontstaan. Daarom is de politie op zoek naar beeldmateriaal.

Rust bewaren
Het bestuur van Bruse Boys roept de betrokkenen op de "nodige rust en kalmte te bewaren". De voetbalvereniging en de KNVB handelt de zaak verder af, zegt het bestuur.

Bijeenkomst
"Laten we er voor waken dat een en ander zich op social media tot een enorme onbeheersbare hype ontwikkelt, waar we zelf geen enkele controle meer over hebben", schrijft het bestuur van Bruse Boys op de website. Dinsdagavond is er een bijeenkomst om het incident met betrokken spelers, ouders en toeschouwers te bespreken.

51.6542827,4.0957259

Deel dit artikel:

Reageren