Pep & Rash en D-Double bundelen krachten op 'Break Down'

OOST-SOUBURG - DJ-duo Pep & Rash uit Goes heeft een nieuwe single uitgebracht: Break Down. Op die track werkt het duo samen met de Vlissingse hiphopartiest D-Double. Het nummer met videoclip is uitgebracht op het label Musical Freedom Records van DJ Tiësto, en is nadrukkelijk bedoeld voor de dansvloer.

Pep & Rash ft. D-Double - Break Down

[Youtube:https://www.youtube.com/embed/cCVqvhB0t04]


Platenlabel

Pep & Rash bestaat uit Jesse van de Ketterij en Rachid El Uarichi. Het duo staat onder contract van Spinnin' Records. Met hun tracks bereiken Pep & Rash een internationaal miljoenenpubliek. 

Missie geslaagd
Op de website van het platenlabel vertellen ze hoe de track is ontstaan: "We wilden een goeie tracks maken voor de clubs, muziek die DJ’s zouden willen ondersteunen. Deze track is daar een goed voorbeeld van, en als we afgaan op de reacties van de DJ’s zijn we geslaagd in onze missie." Pep & Rash kunnen inmiddels op de steun rekenen van Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Tiësto en David Guetta. 

Pep & Rash (foto: Pep & Rash persfoto)
Pep & Rash (foto: Pep & Rash persfoto)

Popprijs
D-Double is de artiestennaam van Reginald Frederik uit Vlissingen. In 2014 verscheen zijn debuutalbum Jong, Wild & Roekeloos. Hij maakte deel uit van rap collectief New Wave, dat de Popprijs 2015 won. Afgelopen maand bracht hij de solotrack 'Intro' naar buiten als voorproefje van zijn nieuwe album. Die is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken en gestreamd.

Rapper D-Double uit Vlissingen (foto: OZ)
Rapper D-Double uit Vlissingen (foto: OZ)

52.231065,5.1630813

Deel dit artikel:

Reageren