Politie haalt hond uit hete auto

Agenten hebben zondag op de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen een hond uit een hete auto gehaald. Een voorbijganger had bij de politie gemeld dat de hond behoorlijk last had van de warmte. De hond lag op zijn zijde en was erg aan het hijgen. De auto waar de hond in zat, stond in de volle zon.

De politie bevrijdde het hondje door de ruit van de auto in te slaan (foto: Politie)

(Foto: Politieteam Walcheren / Facebook)

Ruit ingeslagen
De agenten hebben een ruit van de auto ingeslagen om de hond uit de auto te halen. Toen de agenten de hond uit de auto hadden gehaald, kwam de eigenaar van de auto aanlopen. Het baasje moest mee naar het bureau en heeft een boete gekregen. Nadat de hond was afgekoeld en voldoende had gedronken, werd hij weer teruggegeven aan zijn eigenaar.

De politie waarschuwt regelmatig tegen het in de auto laten zitten van huisdieren. Ondanks de waarschuwingen, komt het geregeld voor dat de politie dit soort meldingen krijgt, schrijft de politie op Facebook.

@Politie_Zeeland redt hondje uit bloedhete auto door zijruit in te slaan. Nu baasje opsluiten..... #vlissingen Kenau Hasselaar straat pic.twitter.com/0FNTdlDNFl

— Bert Smet (@bert113) 28 mei 2017

51.4469743,3.5613237

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Vlissingen hondje politie nibri
Deel dit artikel:

Reageren