Man vertrekt na ongeval op Deltaweg bij Goes

Een man van 38 uit Kortgene is vannacht rond 04.30 uur opgepakt omdat hij was vertrokken op de plaats van een ongeval. Een voorbijganger moest stoppen op de Deltaweg bij Goes omdat er een lantaarnpaal over de weg lag en belde daarop de politie.

(foto: Omroep Zeeland)

In de sloot
Niet ver van de lantaarnpaal stond een auto met de voorkant in de sloot. De bestuurder was vertrokken. De politie vermoedde dat de automobilist de middengeleider had geraakt en daardoor is geslipt.

Wie is de bestuurder?
Terwijl agenten bezig waren met het onderzoek bij de auto, kwam een 27-jarige man erbij staan. De man zei tegen de politie dat hij achter het stuur had gezeten, maar de agenten vertrouwden dat verhaal niet. Toen agenten zeiden dat hij zou worden aangehouden, veranderde hij zijn verhaal. Een 38-jarige man zou achter het stuur hebben gezeten en in zijn auto zijn weggereden.

Vast voor verhoor
Niet veel later werd die auto in de omgeving door andere agenten gevonden met de man van 38 erin. Hij is daarop opgepakt en vastgezet in het politiecellencomplex bij Torentijd. Hij zit nog vast voor verhoor.

51.5137331,3.8705394

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden Goes Kortgene Deltaweg
Deel dit artikel:

Reageren