GOES promoveert naar hoofdklasse (video)

Boshuizen GOES samenvatting

Achterstand ombuigen

LEIDEN - GOES kwam op achterstand nadat Neuteboom uit een corner de 1-0 achter doelman Uyl kopte. Kort daarna redde Uyl uitstekend op een inzet van Nomen. GOES boog vervolgens de achterstand in vier minuten om naar een 1-2 voorsprong. Eerst scoorde topscorer Schalkwijk met een diagonaal schot na een slippertje achterin. Daarna zette De Vlieger GOES op voorsprong met een afstandsschot. Vlak voor rust kreeg De Kroo nog een goede kans op 1-3.

De Vlieger

Direct na rust kreeg Kabwe Manengela een kans om GOES op 1-3 te zetten, maar hij schoot naast. Boshuizen kwam na een klein uur spelen op gelijke hoogte door Güngör, die vrij voor Uyl de bal binnenschoot. Het duurde niet lang voordat GOES weer op voorsprong stond. De Vlieger maakte zijn tweede van de middag uit een vrije trap.

Rode kaart

Daarna kwam de voorsprong van GOES niet meer in gevaar. Vlak voor tijd kwam Boshuizen na een rode kaart voor Armitage (tackle op De Vlieger) nog met tien man te staan. Daarna scoorde Schalkwijk nog de 2-4.