Boulevard unieke locatie voor Vlissingen On Wheels

VLISSINGEN - De wedstrijd telt bij de A-rijders en dames mee in de KPN Inline Cup. Het is lastig te zeggen wie er zullen starten. "We hebben vanuit de top-10 van het klassement wel toezegging van de meeste rijders dat ze komen. We hopen ook dat de kersverse Nederlands kampioen Koen Verweij zal starten. Hij heeft gezegd dat hij er over na zou denken", legt Mesu uit.

Er rijden sowieso vier Zeeuwen mee in de hoogste categorie. De Middelburgse broers Erwin en Niels Mesu, Niels Steenbakker uit Biggekerke en Antwan Tolhoek uit Yerseke. "Ik kijk enorm uit naar de wedstrijd. Zeker omdat het in eigen provincie is", vertelt Tolhoek. "Ik hoop op een plaats in de top-20 en wil zeker proberen aan te vallen."

"Ik denk dat dit één van de meest bijzondere plaatsen is waar we skeeleren", legt Tolhoek uit. "Op een boulevard, langs het strand en als het mooi weer is dan is het vast druk."

Het weer is voor de organisatie een klein zorgenkindje. "We houden het in de gaten", zegt Mesu. "We hopen gewoon dat het mooi weer is. Dan komt er hopelijk veel publiek en zal het ook de deelnemers niet afschrikken om richting Zeeland af te reizen. Want ook zij vinden dit echt een unieke plek voor een wedstrijd."