Overvallers Spar Sint Jansteen nog op vrije voeten

SINT JANSTEEN - De eigenaar van de supermarkt werd onder bedreiging meegenomen naar de kluis, terwijl één van de overvallers de klanten en de caissières bedreigde met een vuurwapen. Tegen hen werd geschreeuwd dat zij op de grond moesten gaan liggen

Ondersteboven

Volgens politiewoordvoerder Esther Boot zijn de klanten en het personeel ondersteboven van de overval. Slachtofferhulp staat hen bij. "Veel van de klanten en het personeel hebben een heel slechte nacht gehad", aldus Boot.

Kenteken

Het is nog onduidelijk wat de overvallers buit hebben gemaakt. Na de overval zijn de daders gevlucht in een donkerkleurige Seat Leon met kenteken 64-XV-??. De laatste combinatie is niet bekend. De auto reed in de richting van Kapellebrug in België.

Signalement
Eén van de overvallers staat duidelijk op de bewakingsbeelden. Het gaat om een man van ongeveer 1 meter 70 met een lichtgetint uiterlijk en een opvallende neus. De andere twee daders waren onherkenbaar en gekleed in donkere kleding.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Hiervoor kan het algemene nummer 0900-8844 gebeld worden. Getuigen die anoniem informatie willen door geven kunnen dat doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kan gebeld worden met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-28621551.