Win een ontmoeting met Alberto Contador

WAALWIJK -
Een dag later finisht de eerste etappe van de Eneco Tour in Middelburg. De Spaanse tweevoudig winnaar van de Tour de France maakt in deze wedstrijd zijn rentree in het peloton na een schorsing.
Waalwijk
De ontmoeting vindt plaats rondom de ploegenpresentatie van de Eneco Tour op zondagavond in Waalwijk (waar maandag de eerste etappe van start gaat). U wordt om 18.00 uur verwacht in Waalwijk en maakt vervolgens de ploegenpresentatie van achter de schermen mee. Naast Contador kunt u daar ook alle andere renners van dichtbij bekijken. Als klap op de vuurpijl ontvangt u ook nog twee vip-kaarten voor de finish van de etappe in Middelburg een dag later. Zodoende zit u op de eerste rang op de Dam bij de aankomst.
Wat moet u doen? U hoeft alleen dit formulier in te vullen en de vraag goed te beantwoorden. Er is slechts één inzending per persoon mogelijk. Inzenden kan tot zaterdagochtend 9.00 uur. Daarna wordt uit de goede inzendingen de winnaar gekozen.
We geven één ontmoeting weg, deze is geldig voor twee personen.
Eneco Tour
De Eneco Tour is een etappewedstrijd die deel uitmaakt van de WorldTour. Aan de wedstrijd doen de beste achttien ploegen van de wereld mee. Naast Contador staan bijvoorbeeld ook Tom Boonen, Marcel Kittel en Niki Terpstra aan de start. In de eerste etappe rijden de renners meer dan 100 kilometer door Zeeland. De finish van de rit ligt op de Dam in Middelburg.
Ook de vijfde etappe op vrijdag 10 augustus gaat voor een groot deel over Zeeuwse wegen. De renners rijden tussen Hoogerheide en het Belgische Aalter ruim 90 kilometer door Zeeland en rijden onder meer door de Westerscheldetunnel.