Vergeer en Haarhuis naar Challenger Zeeland

Vergeer en Haarhuis

MIDDELBURG - Vergeer was, tot ze in februari stopte, de beste rolstoeltennisster van de wereld. Ze was tien jaar lang ongeslagen en won veel paralympische gouden medailles en grand slams. Vergeer komt op woensdag 3 juli naar het toernooi. "Ik ben heel blij dat de Challenger Zeeland dit jaar voor het eerst een internationaal rolstoeltoernooi toevoegt aan het programma. Dus ik kom graag naar Zeeland om het toernooi te ondersteunen."

Paul Haarhuis komt op 29 juni naar de tennisbanen in Middelburg. Haarhuis is samen met zijn voormalig dubbelpartner Jacco Eltingh, met wie hij vele successen boekte, ook weer ambassadeur van het toernooi.

Financiële toekomst

Toernooidirecteur Van Buren is, na het afhaken van het failliete Thermphos als hoofdsponsor, nog in gesprek met een potentiële nieuwe hoofdsponsor. "Binnenkort is er weer een belangrijk gesprek. Als het niet lukt gaan we een nieuw Zeeuws alternatief presenteren met onder meer een verdubbeling van het aantal partners. Vanaf volgend jaar zijn we sowieso al voor drie jaar verzekerd van een nieuwe hoofdsponsor", aldus Van Buren.