Hibernian FC zonder problemen voorbij Zeeuws Elftal

VLISSINGEN -
De club speelde oefenduels in België tegen Lierse SK en OHV Leuven. Hibernian FC is viervoudig kampioen van Schotland en was in 2012 verliezend bekerfinalist in Schotland. De wedstrijd tegen het Zeeuws Elftal werd bezocht door slechts 250 toeschouwers en werd gespeeld op het veld aan de Irislaan in Vlissingen.
Na 24 minuten opende Sam Stanton de score na een fout van Hoek-verdediger Fabian Wilson. Nadat Gert-Jan van Leiden (Goes) op de lat kopte, zorgde Danny Handling ervoor dat de Schotten in de 37e minuut op 0-2 kwamen. Op slag van rust werd een doelpunt van Hibernian FC afgekeurd wegens buitenspel. Na rust maakte Handling zijn tweede doelpunt (52e minuut). Yves Nyemb (Goes) kreeg nog een kans, maar zijn schot werd geblokt door een verdediger. Ross Caldwell kopte Hibernian FC naar 0-4, negen minuten voor tijd.

Opstelling Zeeuws Elftal

Van Belzen (46. Wiegmans), Wilson (63. Fitsch), Siereveld (73. Martien), Van Leiden, Martien (63. Van Kouteren), Vandepitte, Ragut (46. Van Sprundel), Schot (77. Wilson), Kroon (63. Van Leeuwen), Quist (46. Den Hamer) en Nyemb (81. Ragut).