GOES laatste na nederlaag bij koploper

VENRAY - GOES kende een bliksemstart. Al na 20 seconden kwam de ploeg op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Wouter de Craene. Venray wist de snel opgelopen achterstand nog voor rust om te zetten in een voorsprong. Twee doelpunten van Paul Jans in de 33e en 40e minuut zorgden voor een 2-1 ruststand.

Tien minuten na rust besliste de thuisploeg de wedstrijd via een doelpunt van Ton Timmermans, die de 3-1 eindstand op het bord zette. Vlak voor tijd moest GOES met tien man verder, nadat invaller Lorenzo de Groot geblesseerd het veld moest verlaten, terwijl De Nooijer al drie keer gewisseld had.

Door het verlies en door winstpartijen van Dongen en Schijndel zakt GOES naar de laatste plaats in de hoofdklasse. Na zeven wedstrijden heeft de ploeg nu vijf punten, twee minder dan Schijndel.