Aliens moeten SOPN naar 76 zetels helpen

GOES -
Volgens Horst voorspelt een Amerikaanse deskundige een grote omwenteling. Hij verwacht hulp van buitenaardse krachten bij het winnen van zetels. "Als voor 12 september iets naar buiten komt dat te maken heeft met buitenaards contact, dan kunnen we rekenen op veel stemmen. Want dan denken de mensen: het klopt wat ze zeggen."
Magnetisme
Zijn partij met lijst 19, wil een basisinkomen voor iedereen, een ontwikkelrecht in plaats van een leerplicht en 0-punt energie. De werking van die 0-punt energie is volgens Horst simpel: "Het heeft met magnetisme te maken en je kan oneindig energie tappen uit een kastje." Die techniek bestaat volgens hem al tientallen jaren, maar mulitnationals houden de ontwikkeling tegen.
Ongeldig
De SOPN is nu vooral in het nieuws omdat de verkiezingen volgens de partij ongeldig zijn. Dat de SOPN nu zelf aan die verkiezingen meedoet is volgens Horst nodig om het oude systeem te kunnen veranderen.
Muziektherapeut
Horst is 35 jaar geleden geboren in Aagtekerke en is na enkele omzwervingen in Goes neergestreken. Hij werkt als muziektherapeut en dan vooral met autistische kinderen. Hij is één van zeven Zeeuwen die de SOPN op de kieslijst heeft staan.