Weinig veranderingen in Borsele Sloepoort Cup

HEINKENSZAND - De Borsele Sloepoort Cup (BSC) is begin augustus. Op dinsdag 7 augustus speelt RCS uit Oost-Souburg tegen Zeelandia Middelburg en Goes treft Nieuwdorp. De winnaars en verliezers van beide wedstrijden spelen diezelfde dag nog tegen elkaar. Een dag later, op woensdag 8 augustus, neemt GPC Vlissingen het op tegen Oostkapelle en VC Vlissingen lootte Patrijzen. Net als op dinsdag spelen de winnaars en verliezers die dag ook tegen elkaar. Zaterdag 11 augustus is de finale dag.

Verandering

De enige verandering is speeltijd. Voorheen duurde een wedstrijd negentig minuten, dit jaar 45 minuten. De organisatie is nog bezig met een damestoernooi. Oostkapelle en Smerdiek hebben al toegezegd.

Hectisch

Eregast Danny Blind was, nadat hij een maand geleden ontslag naam bij Ajax, voor even terug in Zeeland. “Ik heb er persoonlijk niet zo gek veel last van gehad”, vertel Blind over de hectische periode die ontstond toen Johan Cruijff de rechtzaak tegen de benoeming van Louis van Gaal als directeur van Ajax won. Dit was voor Blind aanleiding zijn ontslag in te dienen.