Vlissingen wint Walcherse derby, monsterscore GOES

OOST-SOUBURG -
GOES kwam al na twee minuten aan de leiding tegen Irene'58 (goal Yves Nyemb) en bouwde de score snel uit. Josimar Pattinama (2x) en Dangelo Martien bepaalden de ruststand op 4-0. Na rust liep de ploeg van trainer Gérard de Nooijer via goals van Robin de Pagter (3x), Pattinama (2x), Martien, Niels Paardekooper en aanvoerder Gert Jan van Leiden nog veel verder weg bij de ploeg uit Den Hout.

VC Vlissingen-Arnemuiden

Zondag eersteklasser VC Vlissingen en zaterdag tweedeklasser Arnemuiden maakten het spannender. Op het sportpark aan de Irislaan werd het 3-2 voor VC Vlissingen. Bij rust was het 2-1. In de eerste helft scoorden Sinan Coban en Jonathan Constancia voor VC Vlissingen en Thijs Roovers voor Arnemuiden. In de laaste tien minuten leek Jannick Schaier Arnemuiden richting een penaltyserie te schieten, maar Hoessein Bouzambou schoot de thuisploeg drie minuten voor tijd toch nog naar de overwinning.
Hoek plaatste zich al eerder voor de achtste finales van het districtsbekertoernooi, waardoor drie Zeeuwse ploegen in de achtste finales staan. Daar kunnen er nog twee bij komen. De wedstrijden van Terneuzen (tegen SC Kruisland) en Axel (tegen Halsteren) werden afgelast en worden later nog gespeeld.