Dode bij verkeersongeluk in Nieuwdorp

NIEUWDORP - Zijn passagier, een 69-jarige vrouw uit Middelburg, is met kneuzingen in het ziekenhuis opgenomen, maar is inmiddels weer thuis. Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur. De 72-jarige automobilist is vermoedelijk op de verkeerde rijbaan terechtgekomen en is daarbij in aanrijding gekomen met een tegenligger.

Gezin

In die tegemoetkomende auto zat een een gezin uit Oostburg. De inzittenden, twee volwassenen een een jongetje van 4 jaar, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het 4-jarige jongetje heeft een gebroken arm en zijn moeder heeft een gebroken borstbeen en gebroken ribben. De vader was licht gewond en is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

Bekneld
Vijf ambulances en diverse brandweervoertuigen waren ter plaatse. De hulpdiensten probeerden de 72-jarige automobilist tevergeefs te reanimeren. Hij was bij het ongeluk bekneld geraakt. De brandweer moest de auto openknippen.

Onderzoek

De Bernhardweg West was na het ongeluk urenlang afgesloten tussen de afslag naar de Sloeweg en de rotonde bij Middelburg vanwege het onderzoek door de verkeersongevallenanalyseteam van de politie naar de toedracht van het ongeluk.