Kloetinge-speler Schot hoopt op rentree tegen Hoek

OOST-SOUBURG - Schot raakte eind augustus geblesseerd in het bekerduel tegen Halsteren. De oud-prof van RBC Roosendaal kampte met een enkelblessure (zwevend bot). Schot heeft de groepstraining nog niet hervat. "Ik train voor mezelf. Als ik vanavond (maandag) geen reactie krijg, dan hoop ik snel weer bij de groep aan te sluiten."
Pechgevallen
Kloetinge kampt met een blessuregolf. Maar liefst acht spelers liggen er uit. Volgens trainer Diederik Hiensch gaat het om pechgevallen. "Er is in ieder geval geen lijn in de blessures te ontdekken."

Dichtbij rentree

Van de acht spelers zijn de verdedigers Aart Veldhof (hamstring) en Sjors Lankhaar (rug) dichtbij een rentree. Beide spelers zijn weer inzetbaar. Verdediger Arjan van der Smissen (hamstring) hervat dinsdag de training.

Dubbele liesbreuk

Van middenvelder Roy Mulder (knie) wordt verwacht dat hij na de winterstop weer inzetbaar is. Middenvelder Sofyan Azzagari moet woensdag onder het mes voor een dubbele liesbreuk.

Gebroken knieschijf

Aanvaller Ingmar Quist (hernia) en middenvelder Sam Biesterbosch (gebroken knieschijf) zijn voorlopig nog niet inzetbaar bij de Bevelandse ploeg.