Vechtende meiden nog langer vast

MIDDELBURG -
Een 19-jarige Vlissingse raakte gewond aan haar hoofd. Een 21-jarige vrouw uit Vlissingen werd met een mes in haar rug gestoken. Zij zijn met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Na behandeling in het ziekenhuis konden ze rond middernacht weer naar huis.

Zoek

De politie is nog op zoek naar een van de meiden die woensdagavond in Middelburg betrokken was bij een grote vechtpartij. Inmiddels heeft de politie verschillende tips gehad. Die worden nu nagetrokken.

Aanleiding

De politie weet nog niet wat de aanleiding is geweest voor de vechtpartij. Het onderzoek wordt vandaag voortgezet. De drie verdachte meiden uit Middelburg worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Getuige

Een 28-jarige man uit Middelburg die getuige was van de vechtpartij raakte gewond aan zijn hoofd. Hij wilde de meiden uit elkaar halen. Hij kon ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel.

Speurhond

In verband met het onderzoek sloot de politie tijdelijk de weg af voor het verkeer tussen Het Groene Woud en de Langevielesingel. Daarbij werd een speurhond ingezet om te zoeken naar het mes. Dit wapen is nog steeds spoorloos.