Goese dansers naar WK Streetdance in Engeland

GOES - De zeven leden van demoteam The Cool Corner, Suzanna, Emmy, Stephanie, Miles, Vincent, Nkuella en Cyntia, doen mee aan het WK omdat ze tijdens een danswedstrijd zo'n goede show weggaven, dat de jury van de wedstrijd ze heeft voorgedragen voor een wildcard. En dat is al een hele eer op zich, want per land mag maar één wildcard worden uitgedeeld.

Sponsoren
Het was wel nog even de vraag of ze zouden kunnen gaan. Ze moesten namelijk de kosten voor vervoer en verblijf zelf betalen. Maar met behulp van sponsoren is de financiële kant geregeld. Het hang nu alleen nog af van hun danskunsten - en die van hun concurrenten.

Voorronde
Vrijdag begint het kampioenschap. Zaterdag is de voorronde voor de teams. Daarvoor geldt: hoe meer stijlen hoe beter. Komt het team de voorrondes door, dan is zondag de finale. Zeven juryleden uit de hele wereld beoordelen de dansers.

Top 5
Hun coach Naomi Vos van de dansschool Moves in Goes heeft alle vertrouwen in haar pupillen. Ze denkt dat ze een goede kans maken om in de top 5 te eindigen.