Overwinningen VC Vlissingen en Terneuzen

OOST-SOUBURG - VC Vlissingen kwam binnen vijf minuten al op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Sinan Coban en Jonathan Constancia. Voor rust maakte Verschuren de aansluitingstreffer. Kort na de pauze kreeg WSC een strafschop die door De Rouw werd benut. Vanwege commentaar op de leiding moest Björn Langeveld met een rode kaart naar de kleedkamer.

Toch wist Vlissingen met tien man de overwinning te pakken en liep het uit naar een ruime zege door doelpunten van Randy de Dreu (penalty, 69e minuut), opnieuw Constancia (69e) en Thomas Ragut (87e minuut).

Terneuzen kwam via een treffer van Nick Claassen tegen Rood Wit al in de eerste minuut op voorsprong. Dat was ook de ruststand. Kort na het begin van de tweede helft verdubbelde Dominique Verlinde de score. Terneuzen wist die voorsprong niet vast te houden Cox (57e) en Marceli (59e minuut) trokken de stand weer gelijk. Claassens maakte in de 63e minuut vervolgens de winnende treffer.

VC Vlissingen staat nu zesde met twaalf punten uit acht duels. Terneuzen klimt door de zege met negen punten naar plaats tien.