Jaspers debuteert bij Martens Cleaning met winst

KAPELLE - Jaspers speelde de vierde partij van de wedstrijd tegen Kurt Ceulemans en opende met een serie van zeven caramboles. Na zes beurten liet de Brabander een moyenne van 4.000 noteren. Uiteindelijk won Jaspers zijn partij met 50-34 in 24 beurten. Omdat ook Martin Spoormans, Jean van Erp en Raymond Ceulemans hun partijen wonnen behaalde Martens Cleaning de maximale score van 8-0. Dick Jaspers komt dit seizoen nog twee keer in actie voor Martens Cleaning.

's Landswelvaren uit Kwadendamme ging bij koploper TOVV.NL/MCR hard onderuit. In Vlaardingen werd met 8-0 verloren. Ronnie Daniels kwam als enige speler van de Zeeuwse eredivisionist het dichtst bij de winst. Daniels verloor met 50-49 van Frans van Kuyk. Ook Dallinga Frans Bevers leed een nederlaag. In Zundert verloor de ploeg uit Sluiskil met 6-2 van Snellen Recycling. Voor de Zeeuwse formatie wist alleen Glenn Hofman zijn partij te winnen.

Martens Cleaning deed met de 8-0 zege goede zaken in de strijd om een plaats in de play-offs. Na 17 wedstrijden staat de ploeg op de 4e plaats, die aan het eind van het seizoen recht geeft op een plaats in de nacompetitie om het kampioenschap. Dallinga FB blijft ondanks het verlies tweede, 's Landswelvaren staat achtste.