Eersteklasserschap Terneuzen aan zijden draadje

TERNEUZEN - Na dit verlies wordt lijfsbehoud voor Terneuzen heel lastig. Terneuzen is met 18 punten nog steeds voorlaatste en zal de komende twee wedstrijden moeten winnen om kans te blijven maken op de nacompetitie. Zelfs bij twee zeges is de ploeg nog afhankelijk van de directe concurrentie.

Vlissingen

VC Vlissingen won wel. De Vlissingers wonnen in Veldhoven met 1-2 van Rood Wit. Binnen een minuut scoorde Hoessein Bouzambou de 0-1. Vlak voor rust maakte Vincent van de Groenendaal gelijk. Jonathan Constancia zorgde in de 52e minuut voor de beslissing. VC Vlissingen staat nu derde op vier punten van koploper Nemelaer, dat verloor.

Goes

Goes won met 3-0 thuis van JEKA. Doelpuntenmakers waren Kyle Doesburg (7e minuut), Yves Nyemb (9e minuut) en Ray Kroon (74e minuut). Doesburg scoorde uit een strafschop die werd veroorzaakt door Joris Melis die hands maakte. Hij moest met rood het veld verlaten, waardoor Goes meer dan tachtig minuten met een man meer speelde. Goes staat na deze winst met 39 punten op de zesde plek.