Politie tevreden over verloop Concert at Sea

Voor het eerst werd door de politie een specifiek Twitterkanaal gebruikt. Daarop waren 600 volgers.

BLØF
De regen stopte net voor het optreden, de wind nam af tot een zuchtje hier en daar. Het leek er op dat de elementen zich schaamden voor vorig jaar en het nu goed wilden maken tijdens het concert van de gastheren van Concert at Sea. En BLØF maakte van de gelegenheid gebruik om de Brouwersdam in lichterlaaie te zetten met een overdonderende set.

Net daarvoor had het bij Ilse de Lange en the Baseballs dreinerig geregend. Het leek er zelfs een tijdje op dat het laatste gedeelte van CAS 2012 in het water zou vallen. Maar niets bleek minder waar. Ook dit jaar veranderde het podium op de Brouwersdam in een zee van felle kleuren en een gordijn van melodieuze Nederpop toen de leden BLØF hun plaats opeisten aan het eind van twee dagen muziekgeweld.

Ook werd er al vooruit gekeken naar volgend jaar. Bas Kennis en Norman Bonink droomden al van artiesten zoals Miss Montreal en Alanis Morrisette. Die moeten van goede huize komen om nee te zeggen tegen een optreden op één van de mooiste achtergronden van Nederland.

Dossier

Meer over Concert at Sea