Zeeland slechtst bereikbare provincie

Zeeland slechtst bereikbare provincie
OOST-SOUBURG - Op basis van het gemiddelde van deze reistijden is een ranglijst opgesteld. De provincie Utrecht staat bovenaan.

Sluis

Op de lijst met de bereikbaarheid van gemeenten deelt Sluis de laagste positie met Gulpen-Wittem en Vaals in Zuid-Limburg. De Waddeneilanden zijn hier buiten beschouwing gelaten. Eemnes in 't Gooi is hier de lijstaanvoerder.
[image nid:96871 preset:normal-414]

Lucht

Nederland van Boven is een nieuwe tiendelige tv-serie waarin Nederland vanuit de lucht wordt geportretteerd. De makers: ,,Het is een ode aan het maakbare Nederland. Door middel van datavisualisaties, indrukwekkende luchtbeelden en portretten van helden op de grond laten we zien wie we zijn en hoe onze mentaliteit ons land gevormd heeft.
Perspectief
Wie naar de krioelende mierenhoop kijkt die Nederland is, vraagt zich af waarom ons land niet elke dag totaal vastloopt in een ongelofelijke chaos. Maar wie van bovenaf naar ons land kijkt ziet iets heel anders: een precisie uurwerk. ‘Nederland van Boven’ kijkt vanuit vogelperspectief met behulp van helikopters, paragliders, ballonnen en vliegers naar de ritmes en patronen van Nederland''.