Wie maakt de beste Zeeuwse cover van 2012?

Stemmen

OOST-SOUBURG - Van 1 tot en met 21 oktober kunnen bezoekers van de website stemmen op hun favoriete cover. De vijftien inzenders met de meeste stemmen geven een akoestisch optreden tijdens de Dag van het Zeeuwse lied op zaterdag 27 oktober 2012.

Dag van het Zeeuwse lied

Tijdens de radioshow op 27 oktober geven de vijftien finalisten een akoestisch optreden in de radiostudio van Omroep Zeeland. Een jury bepaalt vervolgens wie de beste Zeeuwse cover van 2012 heeft gemaakt. De top 3 wordt krijgt een plaats op de stemlijst van de Zeeuwse Top 40. De uiteindelijke winnaar krijgt zelfs een eigen videoclip, die door Omroep Zeeland wordt samengesteld.

Neem op

Heb jij zelf ook een Zeeuwse cover geschreven? Of ben je dat nu van plan te doen? Neem het liedje op, dat mag ook met je mobiele telefoon, plaats het nummer op YouTube en stuur het naar de Zeeuwse Top 40. Als je hulp nodig hebt bij de vertaling, laat het ons dan weten.

Stuur in
Wie weet mag je jouw nummer ten gehore brengen tijdens de Dag van het Zeeuwse lied. En mogelijk heb jij straks een notering in de Zeeuwse Top 40 van 2013 te pakken en heb je ook een eigen videoclip! Heb je de opname van jouw cover al klaarliggen? Stuur 'm in via het formulier.

Inspiratie
Weet je nog niet precies welk nummer je moet coveren? Misschien krijg je inspiratie bij het bekijken van de inzendingen die we tot nu toe binnen hebben gekregen. (Klik op '>' voor het volgende nummer)