'Ik ben een slashie en ik ben er trots op!'

Slash

KRUININGEN - Slashie komt van het /-teken dat de meerdere banen van elkaar scheidt. Voor Liesbeth betekent dat budgetcoach/visagist. "Wat leuk dat het nu een naam heeft," vertelt ze. "Ik dacht dat ik gewoon een vrouw was met een uitgebreid Linked-inprofiel."

Combineren

Al jaren helpt Liesbeth mensen bij geldproblemen. Maar alleen werken met cijfertjes maakte haar leven niet compleet. "Ik werkte voor een baas maar al gauw was de uitdaging weg," legt ze uit. "Zodra mijn kinderen uit huis waren ben ik voor mezelf begonnen waardoor ik coaching en visagie met elkaar kon combineren."

Valkuilen

Die combinatie is terug te zien in haar huis. Boven heeft ze een kamer omgebouwd tot visagiekamer en beneden heeft ze haar kantoor voor de geldzaken. Natuurlijk zijn er ook valkuilen, twee banen combineren is niet altijd even makkelijk. "Schakelen en plannen. Dat geeft mij houvast."

Creatief

Bovendien zijn het twee totaal verschillende werkzaamheden."De enige overeenkomst is dat ik bij alle twee de banen mensen help en ze beter laat voelen. Alleen kan ik bij de visagie lekker creatief zijn."