Wisselende resultaten Zeeuwse driebanders

OOST-SOUBURG - In Zundert was zaterdag Snellen Recycling te sterk en een dag later kon Martens Cleaning in Vlaardingen niets uit richten tegen koploper TOVV.NL/MCR. Door de twee grote nederlagen zakt Martens van de derde naar de vierde plaats en is het de aansluiting met de koplopers kwijt.

Dallinga Frans Bevers is één van die koplopers. De ploeg uit Sluiskil won dit weekend in eigen huis van FDV Jacoby en Van Wanrooij, beide keren met 6-2. Tegen FDV Jacoby verloor alleen Jean Paul de Bruijn, tegen Van Wanrooij kwam de enige nederlaag op naam van Fréderic Caudron. Dallinga Frans Bevers staat nu tweede, achter TOVV.NL/MCR.

Het derde Zeeuwse team in de eredivisie, 's Lands Welvaren/Iets Anders, kwam dit weekend maar één keer in actie. In Amsterdam boekte de formatie uit Kwadendamme een knappe overwinning op Van den Broek Biljarts. Francis Forton, Henk Habraken, Ronnie Daniels en Kees Wittens wonnen allen hun partijen waardoor een 8-0 eindstand op het bord verscheen. 's Lands Welvaren staat na elf gespeelde wedstrijden op de tiende plaats.