Challenger Zeeland zoekt nieuwe hoofdsponsor

DOMBURG -
Dat werd vrijdag bekendgemaakt tijdens een business-avond van Challenger Zeeland in Domburg. "Thermphos heeft altijd aangegeven tot een bepaalde hoogte maatschappelijk partner te willen zijn. Wij willen nu heel graag doorgroeien. We zijn eigenlijk met elkaar op een punt aangekomen waarbij we gezegd hebben: is dit niet het moment om een stapje terug te doen? Wel kan Thermphos op een iets kleiner podium betrokken blijven bij het evenement", aldus Sander van Buren, toernooidirecteur van Challenger Zeeland.

Kandidaten

Van Buren zegt al in gesprek te zijn met meerdere kandidaten voor het hoofdsponsorschap.

Plannen

In Domburg werden de plannen voor Challenger Zeeland 2013 bekendgemaakt. De status van het toernooi blijft voorlopig onveranderd. "Hoewel dat snel kan veranderen als wij een nieuwe hoofdsponsor vinden", aldus Van Buren. In 2014 (of eerder) hoopt Challenger Zeeland met een prijzengeld van 75 duizend of honderdduizend dollar te werken. Nu is dat veertigduizend dollar.
Gratis entree
Er zullen tijdens Challenger Zeeland meer avondwedstrijden gespeeld worden. Daarvoor wordt de verlichting op het tennispark van MLTC in Middelburg aangepast. Ook staat er vanaf volgend jaar een rolstoeltennistoernooi op het programma. Dat is voor het eerst. Daarnaast zal er voortaan geen entree meer worden gevraagd. Alle wedstrijden van Challenger Zeeland zijn dan gratis te bekijken.