Edy van Driel jurylid Zeeuwse coverwedstrijd

OOST-SOUBURG - Jury
Eerder maakten we al bekend dat Johan van de Swaluw, bassist en zanger van Surrender, jurylid is tijdens de Dag van het Zeeuwse Lied. Hij wordt dus bijgestaan door de frontman van Bennie Hek en de Houdoes: Edy van Driel. Het derde en laatste jurylid maken we binnenkort bekend.

Dag van het Zeeuwse Lied
Vijftien finalisten spelen tijdens de Dag van het Zeeuwse Lied hun nummer live en akoestisch op Omroep Zeeland radio. Zij maken kans op een eigen videoclip en een plek op de stemlijst van de Zeeuwse Top 40. Een deel van die finalisten wordt bepaald door internetstemmen. Wil jij ook je stem uitbrengen? Ga dan naar het stemformulier. Weet je nog niet op welk nummer je stem uit moet brengen? Bekijk dan alle inzendingen onder elkaar.
Weet je nog niet op wie je je stem uit moet brengen? Blader dan via deze afspeellijst door alle inzendingen. Met de knop '>' Ga je naar het volgende liedje.


Insturen
Ook tijdens de stemperiode kun je je eigen cover insturen. Neem een lied op, bijvoorbeeld met telefoon, plaats op YouTube en stuur het ons op.