VC Vlissingen verzuimt periodetitel te pakken

VLISSINGEN - In de wedstrijd tegen EFC kwam VC Vlissingen op het slechte veld aan de Irislaan niet aan goed voetbal toe. "We hebben vooral tegen ons zelf gevochten", vond trainer Karl Vergouwen. In blessuretijd ging VC Vlissingen nog bijna met de periodetitel aan de haal, maar invaller Mohammed Benkaddour kopte voor open doel over.
Na afloop van de wedstrijd werd bekend dat de spelers Sinan Coban en Benjamin Verwest bij Vlissingen blijven voetballen. Inmiddels telt de selectie van de club voor volgend seizoen veertien spelers.
Terneuzen slaagde er niet in voor een verrassing te zorgen tegen koploper Nemelaer. In de uitwedstrijd kwam Terneuzen in de vijftiende door een eigen doelpunt wel op voorsprong, maar nog voor rust brachten Van Kempen en Burgmans Nemelaer langszij. In de tweede helft scoorde Vermeer de 3-1 voor de thuisploeg.
Goes won in een doelpuntrijk duel thuis met 4-3 van WSC. De goals werden gescoord door Kyle Doesburg, Yannick van As, Ray Kroon en doelman Matthew Lentink.