Opnieuw overval op Chinees restaurant

MIDDELBURG - Vrijdag 20 februari werd een Chinees restaurant in Vlissingen overvallen; donderdag 1 maart een Chinees restaurant aan het Oranjeplein in Oost-Souburg. Ook daarbij ging de dader alleen te werk, dreigde met een wapen, maar verwondde niemand.

Onderzoek

Na de melding van de overval in Middelburg zijn direct alle politiemensen in de buurt gewaarschuwd en gaan zoeken naar de verdachte van de overval. Tot nu toe is de politie er nog niet in geslaagd de verdachte te vinden en zij vragen dan ook hulp van getuigen. Het signalement van de verdachte luidt: een man met een bruine sweater, een donkere broek en zwarte schoenen. De man was ongeveer 1.70 meter lang. Hij had zijn gezicht bedekt.

Getuigen

Getuigen kunnen zich persoonlijk melden op het politiebureau. Ook is het mogelijk om anoniem tips door te geven bij de Criminele Inlichtingen Eenheid van Politie Zeeland via 06-2862155.

Burgemeester Hulst

Jan-Frans Mulder, de burgemeester van Hulst, reageert via Twitter op de overvallen op de restaurants:

'Nu al dlie overvallen op Slineese lestaulants in Zeeland. Hoop dat die lale overvaller snel in z'n klaag gelepen wordt...niet sambalb(l)ij!'

Kaartje

Hieronder vindt u de lokaties van de verschillende overvallen restaurants.


weergeven op een grotere kaart