Bestuurders beschonken achter het stuur

OOST-SOUBURG - Agenten zagen rond 04.00 uur een 20-jarige man lopen op de Kakkersweelweg bij Noordgouwe. Hij bleek de bestuurder te zijn van een auto die total loss verderop op de Donkereweg stond. Hij bleek negen keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben.

Anthony Fokkerstraat Goes
Op de Anthony Fokkerstraat in Goes is rond 01.30 uur een 46-jarige automobilist uit Yerseke betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Op het politiebureau bleek dat hij ruim drie keer de toegestane hoeveelheid had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij ter plaatse inleveren. Met een proces-verbaal op zak mocht hij het bureau weer verlaten.

Biervliet

Een 29-jarige man uit Etten-Leur is rond 01.30 uur op de Willemsweg in Biervliet in de sloot gereden. Hierbij reed hij een verkeersbord omver en raakte hij een coniferenhaag. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De man bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal. Zijn auto raakte beschadigd en moest worden weggesleept.