Hamers schiet Oostkapelle langs Smerdiek

OOSTKAPELLE - Als na één minuut en vijf seconden nam Oostkapelle de leiding. Hamers scoorde uit een vrije trap de 1-0, in de eerste helft werd verder niet meer gescoord. Oostkapelle was wel de betere ploeg, Smerdiek wist niet veel kansen creëren.

Na rust kwamen de bezoekers uit Sint Maartensdijk iets beter in de wedstrijd. Het voetbal van Oostkapelle was verzorgder, maar door werklust probeerde Smerdiek toch bij te blijven. In de 66e minuut werd het 1-1. Inge Peeters scoorde uit een vrije trap, maar werd daarbij geholpen door Oostkapelle-keepster Joraline Wielders die de bal uit haar handen liet glippen.

Door opnieuw een vrije trap van Hamers (dit seizoen goed voor zeven van de tien gescoorde Oostkapelle-doelpunten) werd het 2-1 in de 73e minuut. Dat was ook de eindstand.