83-jarige vrouw overvallen in Terneuzen

TERNEUZEN - De vrouw heeft na de overval zelf de politie gebeld. De hulpverleningsdiensten waren kort daarna ter plaatse en hebben de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Om de woning in te komen hebben hulpverleners een ruitje ingeslagen.
Luister naar politiewoordvoerder Esther Boot:
Onderzoek De recherche heeft voor het sporenonderzoek de straat en de woning afgezet. Hierbij is ook gebruik gemaakt van politiehonden. De straat is inmiddels weer vrijgegeven. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk.
Ook is niet duidelijk of er iets is meegenomen. De politie heeft de vrouw hierover nog niks kunnen vragen. De recherche heeft dinsdagmiddag en vanavond buurtonderzoek gedaan in de straat en de directe omgeving. Ook woensdag zullen mensen in de buurt nog benaderd worden door de politie.
Getuigen Naar aanleiding van de eerste berichten over de zwaargewonde vrouw hebben zich enkele getuigen gemeld. De recherche is op zoek naar mensen die de afgelopen dagen iets ongewoons hebben gezien in de Jan van Rompustraat of in de directe omgeving.