Omroepzeeland.nl sterk in opmars

OOST-SOUBURG - Ook het aantal paginaweergaves stijgt flink: van ruim 800.000 naar ruim 1,2 miljoen bekeken pagina's per maand; een stijging van 50 procent. Bezoekers van de nieuwssite bekijken dus meer pagina's en blijven langer op omroepzeeland.nl om het nieuws in beeld en geluid te zien en te horen. Dat blijkt uit gegevens van Google Analytics.
Beeld en geluid “De afgelopen tijd heeft de redactie van Omroep Zeeland vol ingezet om via de website snel te publiceren in beeld en geluid”, zegt hoofdredacteur Edwin de Kort in een reactie op de cijfers. “De tijd dat we 'traditioneel' naar een radio- of televisie-uitzending toewerkten en daar het nieuws als eerst publiceerden, ligt ver achter ons. We brengen het nieuws direct op omroepzeeland.nl zodat onze bezoekers snel op de hoogte zijn over wat er in Zeeland gebeurt’’.
Vogelgriep “De livestream met beelden van de ruiming van het pluimveebedrijf in Schore als gevolg van vogelgriep is daar een goed voorbeeld van. Die beelden zijn alleen al bij ons op internet duizenden keren bekeken. Daarnaast bieden we een complete ‘uitzending gemist’ aan, waardoor al onze programma's en nieuwsverhalen terug te zien en te beluisteren zijn. Ook onze mobiele site en onze sportwebsite zijn voorbeelden van hoe we de Zeeuwen van dienst willen zijn. Ik ben erg blij dat dat wordt gewaardeerd en dat uit de cijfers blijkt dat steeds meer mensen de weg naar omroepzeeland.nl weten te vinden.”