Maatschappelijke veiling Noord-Beveland succesvol

KAMPERLAND - Op boerderij Land- en Zeezicht op Kamperland vond de maatschappelijke veiling voor het eerst plaats op Noord-Beveland.
Alle aanwezigen kregen de kans om op de klussen te bieden. En met succes, want alle 13 verenigingen en stichtingen werden geholpen. De gemeente Noord-Beveland organiseerde samen met de Rabobank de maatschappelijke veiling.
netwerken Het evenement Bedrijven bezoeken Bedrijven op Noord-Beveland, is bedoeld om te netwerken. Door de maatschappelijke veiling worden verenigingen en stichtingen ook onder de aandacht gebracht van bedrijven op de Bevelanden.
succes Alle dertien maatschappelijke verenigingen en stichtingen werden succesvol gekoppeld door de veiling, die onder leiding stond van een echte veilingmeester. De organisaties presenteerden zichzelf door middel van een korte presentatie of film aan de bedrijven.
De deelnemende maatschappelijke organisaties die succesvol gekoppeld werden zijn: - Stichting Ezelspoor uit Kamperland - Muziek vereniging Apollo uit Wissenkerke - Koninklijke muziekvereniging 'Eendracht Maakt Macht' uit Kortgene - Protestants Christelijke Ouderen Bond - Stichting Verhalen in 't Land - Stichting zeeschelp - De Zonnebloem Zeeland - Stichting Morgenland - Scouting De Zandkreekgroep uit Kamperland - Kunstpark Zeeland - Zorgboerderij Catharina Maria Hof uit Kamperland - IJsclub Wissenkerke