De Bruijn klaar voor WK driebanden

HULST - De Bruijn werd met een wildcard toegelaten tot het toernooi in Sluiskil en speelt de laatste weken wisselvallig. "In de Nederlandse competitie is mijn spel teleurstellend, maar in België speel ik hartstikke goed", zegt De Bruijn. "Of ik de goede vorm heb voor het WK weet ik niet. Vorm is iets ongrijpbaars."
Jaspers Bij de loting werd De Bruijn gekoppeld aan Dick Jaspers en Sameh Sidhom uit Egypte. Woensdagochtend is Jaspers zijn eerste tegenstander. "Iedereen weet dat Dick bijna altijd erg goed speelt. Maar ik ga uit van mezelf. Als ik goed speel kan ik van hem winnen. Tot vijf jaar geleden wist ik Dick nooit te kloppen, maar de afgelopen vijf jaar heb ik vier keer van hem gewonnen."
Thuispubliek De Bruijn ziet het als een voordeel dat het WK in Zeeland wordt gespeeld. "Het belangrijkste toernooi van het jaar en dan ook nog in Sluiskil is natuurlijk fantastisch. Ik hoop ook dat het thuispubliek me zal steunen en luidruchtig zal zijn. Die steun kan ik goed gebruiken", aldus De Bruijn.