Periode promovendus Zeelandia Middelburg

BERGEN OP ZOOM - Directe concurrent HVV'24 uit Hulst verloor met 4-0 bij Victoria'03, waardoor de Middelburgers nu ook alleen aan de leiding gaan.
Zeelandia Middelburg kwam al binnen tien minuten met een man meer te staan na een rode kaart voor een FC Bergen-speler. Toch kwam de thuisploeg niet veel later op een 1-0-voorsprong. Vlak voor rust maakte Alberto Conde Morgado de gelijkmaker. Meteen na rust moesten ook de bezoekers met een man minder verder omdat invaller Mike But rood kreeg na een overtreding. Via twee treffers van Morad Bobouh liep Zeelandia Middelburg uit naar 1-3. FC Bergen deed nog wel wat terug, maar Abdoe Abdenbi zorgde voor de 2-4-eindstand. Vorig seizoen werd Zeelandia Middelburg kampioen in de vierde klasse.
1e klasse C VC Vlissingen boekte twee klassen hoger een overwinning in en op Geldrop. Jonathan C0nstancia maakte het enige doelpunt van de wedstrijd, net nadat hij bij het begin van de tweede helft in het veld was gekomen. In diezelfde 1e klasse werd RCS-Brabantia afgelast.