RCS buigt pas laat voor koploper

NUENEN - Lorenzo de Groot schoot RCS in de 60e minuut naar een voorsprong en een stunt leek in de maak. In de slotfase van de wedstrijd kwam Nuenen via Thijs Heus echter langszij en niet veel later besliste Mark Werts de wedstrijd in het voordeel van Nuenen.
Trainer Michel Leonhart was na afloop niet te spreken over het optreden van zijn doelman Arvid Pieterse, die een blunder maakte bij de gelijkmaker. "Dat is niet de eerste keer. Dit heeft consequenties voor hem, dit kan gewoon niet meer. We hebben een hele goede keeper achter de hand die door blessures niet heeft kunnen spelen, maar dit kan ik niet langer tolereren. Wij hebben hier de koploper flink laten beven, maar we gaan wel met nul punten naar huis. Dat is jammer, enorm jammer."
VC Vlissingen versloeg op eigen veld Theole. Sinan Coban bezorgde met een doelpunt vlak voor rust zijn ploeg de zege: 1-0. Door deze overwinning klimt VC Vlissingen verder omhoog in de eerste klasse. De ploeg van trainer Roy Hendriksen staat nu vijfde met 14 punten uit acht wedstrijden. RCS blijft ondanks de nederlaag op de 10e plaats.