RCS grijpt tegen Nulandia laatste strohalm

OOST-SOUBURG - Na iets meer dan een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Bas van Venrooy en 0-1 was ook de ruststand. In de eerste minuut na rust bracht de Belgische spits Kjelll van der Haeghen RCS op gelijke hoogte, maar na ruim een uur spelen ging het weer mis. Jeroen Korsten scoorde de 1-2 voor Nulandia en RCS kreeg een mentale tik. Vier minuten voor het einde viel de gelijkmaker door een eigen doelpunt van Willem van Santvoort. Ook na dat doelpunt gebeurde nog van alles. Roy van der Kaap kreeg in de 88ste minuut zijn tweede gele kaart, waardoor RCS met tien man verder moest. Toch pakte de thuisploeg nog drie punten. Besar Xhoxhaj maakte in blessuretijd de winnende treffer voor RCS.
Ondanks de zege blijft RCS laatste in de eerste klasse.
VC Vlissingen De andere Zeeuwse eersteklasser, VC Vlissingen, speelde in Eindhoven met 0-0 gelijk tegen EFC.