Hoek toont veerkracht maar verliest toch

GENEMUIDEN - Hoek blijft laatste in de Topklasse.
Het duel begon een dik kwartier later vanwege een blessure van één van de assistent-scheidsrechters. Binnen een kwartier kwam Hoek op een 1-0 achterstand. Erik Rotman schoot een vrije trap achter Jörg van Nieuwenhuijzen. Tien minuten later werd de score verdubbeld door Florencio Cornelia. Dat was de ruststand.
De tweede helft was nog geen minuut bezig toen Hoek iets wist terug te doen. John Schot maakte uit een kopbal 2-1. Met name Josimar Pattinama kreeg nog enkele mogelijkheden op de gelijkmaker, maar uiteindelijk was het Ferry Alfons die een dik kwartier voor het einde 2-2 scoorde.
De gelijke stand was van korte duur omdat Martijn Jansen twee minuten later 3-2 maakte. Zowel Hoek als Genemuiden kregen daarna mogelijkheden, maar Jansen maakte vlak voor tijd zijn tweede treffer (4-2). In blessuretijd maakte Cornelia er ook nog 5-2 van.