Alles of niets voor Hoek tegen Flevo Boys

HOEK - Ook aanvoerder Jos van Nieuwstadt denkt dat het duel tegen Flevo Boys een 'alles-of-niets-wedstrijd' is. "Of het over en uit is als we verliezen? Daar kun je wel van uitgaan, ja."
Het zijn roerige tijden bij Hoek. De club staat laatste en maandag werd trainer Gaby Demanet de laan uitgestuurd vanwege de slechte prestatie. "Het zijn zware tijden voor de Hoek-supporter", zegt Mieras. "Soms lees ik de krant op maandag al niet eens meer. Maar ik hoop zaterdag op de wederopstanding."
De nieuwe trainer Ruud Pennings hoopt dat een zege op Flevo Boys het begin is van een goede reeks voor Hoek.
Ook Van Nieuwstadt ziet een lichtpuntje. "Aanvallend begint het er beter uit te zien. We hebben zaterdag twee keer gescoord. Alleen kregen we er dan weer vijf tegen', zo blikte hij terug op het duel tegen Genemuiden.
Volgens Mieras moet Hoek maar gokken op de vierde plaats van onderen, die aan het einde van het seizoen recht geeft om een p/d-wedstrijd te spelen. "Dan zou ik al heel tevreden zijn."
Pennings kan tegen Flevo Boys overigens geen beroep doen op Giovanni Siereveld die last heeft van een hamstringblessure. De Belg Stijn Mahieu zit wel weer bij de selectie, hij is hersteld van een blessure aan zijn scheenbeen.