Alfons schiet Hoek in beker langs Terneuzen

TERNEUZEN - In een matige wedstrijd op een slecht veld waren de kansen in de eerste helft op één hand te tellen. Aanvaller Erik-Jan Naudts van Terneuzen kreeg nog de beste kans, maar hij zag zijn kopbal voorlangs gaan. Na rust had Hoek, dat speelde zonder de zieke John Schot, aan één doelpunt genoeg om het duel te beslissen. Een goede pass van invaller Stijn Mahieu kwam bij Alfons terecht, die via het been van Roel Alberti doelman Dennis Wondergem passeerde. In de laatste vijf minuten kreeg Terneuzen nog een goede kans op de gelijkmaker, maar een schot van aanvoerder Remco van Leeuwen kwam in de muur terecht.
Aangifte Overigens heeft Terneuzen-middenvelder Maik de Wolf aangifte gedaan van mishandeling. De Wolf zou door een speler van Hoek tijdens de wedstrijd in het gezicht te zijn geslagen.
Hoek treft in de halve finale van het bekertoernooi zaterdag derdeklasser VCK uit Koudekerke, dat thuis met 2-1 te sterk was voor zondagtweedeklasser Goes. Hoek en VCK hebben zich ook geplaatst voor het nationale bekertoernooi van volgend seizoen.