Titel kan Groene Ster nauwelijks nog ontgaan

VLISSINGEN - Woensdagavond won Groene Ster met 9-5 van FC Inter. Concurrent Verest Sport, dat nog twee duels moet spelen, moet twee keer winnen om Groene Ster nog te kunnen bedreigen. Verest speelt aanstaande en volgende week vrijdag. Bij puntverlies in één van die twee duels is Groene Ster kampioen en promoveert het naar de eredivisie.
Tegen FC Inter (Waalwijk) kende Groene Ster een vliegende start. Binnen tien minuten stond het 5-0 na treffers van Abdoe Abdenbi (drie keer), Salim Ben Sellam en André Siereveld. De ruststand was 5-1. Na rust liet de thuisploeg FC Inter toch nog terugkomen tot 5-4. Maar na doelpunten van opnieuw Abdenbi (twee), Ben Sellam en Reguillo Vandepitte won Groene Ster met