Monsterzege Hoek in laatste thuisduel

HOEK - Hoek begon goed aan de wedstrijd en kwam halverwege de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Ferry Alfons. Nog voor de rust gaf de ploeg van trainer Ruud Pennings die voorsprong weer weg. Giel Thijssen (41) en Steven van Es (45+2) zorgden voor de 1-2 ruststand. Toch wist Hoek het thuispubliek nog op een overwinning te trakteren. En wat voor één. Stijn Mahieu scoorde na een uur spelen de gelijkmaker en Hoessein Bouzambou stelde met twee goals in de laatste twinitig minuten de overwinning veilig. In de hectische slotfase scoorde Jochem de Weerdt namens CSV Apeldoorn de 4-3, waarna Alfons en invaller Nick de Jong de score nog verder opschroefden.
Hoek blijft ondanks de monsterzege laatste in de topklasse. CSV Apeldoorn staat ook op een degradatieplaats.