Arnemuiden uitgeschakeld voor promotie

OOST-SOUBURG - Arnemuiden kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een benutte strafschop van Marinus Baas (3e minuut). Nog voor rust kwam Schelluinen op gelijke hoogte en na de thee liep de huidige zaterdag eersteklasser uit naar een 1-3 voorsprong. Arnemuiden moest de wedstrijd met drie doelpunten verschil winnen omdat Schelluinen vorige week al met 3-1 had gewonnen.
Terneuzense Boys degradeerde naar de tweede klasse. De Zeeuws-Vlamingen verloren met 2-0 van Sliedrecht.
De Noormannen blijft in de race voor lijfsbehoud in de tweede klasse. Na de 2-0 zege op Seolto vorige week, won de ploeg uit Westkapelle vanmiddag de tweede wedstrijd overtuigend met 1-6. De Noormannen speelt komende donderdag in de nacompetitie tegen Yerseke, dat na de 4-4 tegen The Gunners vanmiddag met 0-4 te sterk was voor de formatie uit Breda. Yerseke strijdt voor promotie naar de tweede klasse.
De Meeuwen uit Zoutelande is uitgeschakeld na het 2-2 gelijkspel tegen Zwaluwe. Dat resultaat was niet genoeg om in de race te blijven voor promotie, want vorige week was Zwaluwe met 3-2 te sterk voor De Meeuwen. Zwaluwe speelt donderdag tegen VCK , dat Rillandia in twee duels versloeg (0-5 en 1-0).