Dé omroep van Zeeland

Omroep Zeeland is dé omroep van Zeeland. Hét platform voor nieuws, achtergronden, cultuur, sport en evenementen. Op televisie, op radio en op internet. Omroep Zeeland staat bij iedere Zeeuw bovenaan als het gaat om nieuws en wetenswaardigheden in en over Zeeland. De programma’s van Omroep Zeeland zijn professioneel gemaakt, met gevoel en nieuwsgierigheid. Met aandacht voor de journalistieke kwaliteit, kennis van de provincie en op een manier die de Zeeuwen aanspreekt.

Altijd en voor iedereen

Omroep Zeeland wil als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron de spil zijn in de Zeeuwse samenleving. Als regionale omroep leveren we een betekenisvolle bijdrage aan de Zeeuwse samenleving en de Zeeuwse identiteit. Het is onze taak om, altijd en voor iedereen, onafhankelijke journalistiek te bedrijven en Zeeuwen te informeren over wat er speelt.

Zeeuws, betrokken, betrouwbaar en onderscheidend

Omroep Zeeland beweegt zich op de meest relevante kanalen en is in staat zijn publiek te (ver)binden. Omroep Zeeland wil met iedere relevante partij samenwerken die dat omgekeerd ook wil. Omroep Zeeland handelt daarbij vanuit haar kernwaarden: Zeeuws, betrokken, betrouwbaar en onderscheidend. Dat geldt voor zowel de berichtgeving, bijzondere programma’s en evenementen als voor ons eigen handelen in het maatschappelijk verkeer.