Word lid van het Omroep Zeeland panel

Wil je graag meepraten over Omroep Zeeland? Heb je een duidelijke mening over onze programma's en uitzendingen of vind je het leuk om betrokken te zijn bij jouw regionale omroep? Word dan lid van ons panel. Je ontvangt gemiddeld vier tot vijf keer per jaar per e-mail een uitnodiging voor een digitale enquête. In de enquêtes vragen we om je mening over bestaande of nieuwe programma’s, onze website, acties en evenementen. Met de resultaten van deze enquêtes kunnen wij nog beter afstemmen op de behoefte van ons publiek.

Doe mee zodat we Omroep Zeeland nog beter kunnen maken
Als panellid ontvang je jaarlijks een uitnodiging om een opname of evenement van Omroep Zeeland bij te wonen. Bij deelname aan minimaal drie enquêtes maak je kans op een waardebon van 50 euro! De waardebon wordt aan het einde van het jaar verloot onder de deelnemers aan de enquête. 

Panellid worden?


 

 

Anonimiteit gewaarborgd 
Je naam en e-mailadres worden alleen gebruikt voor uitnodigingen van onze onderzoeken en worden niet gekoppeld aan de antwoorden. Anonimiteit wordt hiermee gewaarborgd. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt. Je kan je op ieder moment uitschrijven.