Zeeland wordt wakker

Opstaan met een ochtendhumeur kan altijd nog!

Elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur maakt Remco van Schellen je wakker, met het laatste Zeeuwse nieuws, actuele verkeersberichten en lekkere muziek.

Jouw verhaal in de Vroege Beller

Iedereen heeft wat te vertellen, of je je nou druk maakt over iets, iets hebt meegemaakt, of je juist opmaakt voor een bijzondere dag: jouw verhaal is welkom in de Vroege Beller. Elke werkdag rond 6.20 uur is er weer een andere Vroege Beller. Mag ik jou een keer bellen? Lijkt me leuk. Vul het contactformulier in en we maken een belafspraak.

Zeeuw van de Dag

Ken jij de Zeeuw van de Dag? Iemand voor wie een bepaalde dag heel bijzonder is, een dag waarop iemand een nieuwe start maakt, of juist vertrekt, iets presteert of een jubileum viert. Elke werkdag komt er een nieuwe zeeuw aan bod. Wie moet Zeeland minimaal één dag kennen? Vul het contactformulier in, misschien hoor je jouw Zeeuw van de Dag dan terug op de radio!

Goedemorgen Zeeland

Als je wilt weten wat ons Zeeuwen bezighoudt, kans wilt maken op leuke prijzen en wilt genieten van de beste muziek, dan ben je in het programma Goedemorgen Zeeland aan het goede adres! Iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur, gepresenteerd door Elsa van Hermon. Contacteer Elsa.

Zegt u ´t Maar

In het reactieprogramma Zegt u 't Maar, hoor je iedere werkdag tussen 17.30 en 18.00 uur wat Zeeland bezighoudt. Het nieuws van de dag komt aan de orde, maar ook onderwerpen die al langer in de provincie spelen. Misschien wil je iemand feliciteren of heb je nieuws uit eigen buurt?

Bel (0031) 0118 49 99 99

Lees ook de regels voor reacties die voor Zegt u 't Maar gelden.

Luister de laatste uitzending terug:

De Zeeuwse Kamer / Zeeuws Diep

In de Zeeuwse Kamer praten we met een gast over een onderwerp dat in het nieuws is. Het kan van alles zijn, een Zeeuwse burgemeester of iemand die klarinet speelt. De Zeeuwse Kamer is van maandag t/m donderdag op Omroep Zeeland Radio. Tussen 12u30 en 13u00 uur. Op vrijdagmiddag blikken we op dat tijdstip met een wisselend panel terug op het nieuws van die week, in Zeeuws Diep.

Wil je reageren of heb je een suggestie voor een gast? Je kan ons een bericht sturen via dit formulier.

Luister de laatste uitzending terug:

Luister terug