Opstaan met een ochtendhumeur kan altijd nog!

Elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur maakt Remco van Schellen je wakker, met het laatste Zeeuwse nieuws, actuele verkeersberichten en lekkere muziek.

Jouw verhaal in de Vroege Beller
Iedereen heeft wat te vertellen, of je je nou druk maakt over iets, iets hebt meegemaakt, of je juist opmaakt voor een bijzondere dag: jouw verhaal is welkom in de Vroege Beller. Elke werkdag rond 6.20 uur is er weer een andere Vroege Beller. Mag ik jou een keer bellen? Lijkt me leuk. Vul het contactformulier in en we maken een belafspraak.

Zeeuw van de Dag
Ken jij de Zeeuw van de Dag? Iemand voor wie een bepaalde dag heel bijzonder is, een dag waarop iemand een nieuwe start maakt, of juist vertrekt, iets presteert of een jubileum viert. Elke werkdag komt er een nieuwe zeeuw aan bod. Wie moet Zeeland minimaal één dag kennen? Vul het contactformulier in, misschien hoor je jouw Zeeuw van de Dag dan terug op de radio!
Volg het ook op Twitter:Zie ook de Facebook pagina:

Volgende uitzending

26 oktober om 06:00

Opstaan met een ochtendhumeur kan altijd nog! Elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur maakt Remco van Schellen je wakker, met het laatste Zeeuwse nieuws, actuele verkeersberichten en lekkere muziek.